Felelős műszaki vezetés
Felelős műszaki vezető fogalma: az építési munkaterületen végzett építési-szerelési munkát az Építési törvényben meghatározott felelősséggel irányító személy, tevékenysége a vállalkozó (alvállalkozó) kivitelező építési szerződésében vállalt építőipari kivitelezési tevékenységnek vagy meghatározott részének irányítására terjed ki. A felelős műszaki vezető egyes tevékenységek (pl. munkahelyi irányítás), illetve építési-szerelési szakterületek irányításával a tevékenységnek megfelelő - külön jogszabály szerinti - képesítéssel rendelkező személyt is megbízhat.
 
Műszaki ellenőrzés
Építési műszaki ellenőr fogalma: az építőipari kivitelezési tevékenység végzésének helyszínén az építtető helyszíni képviselője, legfontosabb feladata az építőipari kivitelezési tevékenység teljes folyamatában elősegíteni és ellenőrizni a vonatkozó jogszabályok, hatósági előírások, szabványok, szerződések és a kivitelezési dokumentáció betartását.
 
Költségvetés készítés
Építészeti költségvetés fogalma: műszaki tervek alapján készített tervirat, mely tartalmazza az építménynek mit-milyen minőségben és mennyit-mennyiért adatokat. Tételekre bontottan készül a költségvetés, és megmutatja, hogy a kivitelezés előreláthatólag mennyibe fog kerülni.
 
Műszaki Szakértés
Az építészeti szakértés akkor nagyon fontos amikor bizonyos tények megállapításához, már nem elegendő az átlagos tapasztalat, hanem különleges szakértelemre van szükség a probláma megoldásához.
 
Szaktanácsadás
Szakszerű tanácsokkal látjuk el, amennyiben kérdéseivel hozzánk fordul.
 
Plotteres nyomtatás
Nagyformátumú nyomtatásra van lehetőség, melyhez minőségi Canon plottert használunk. Aktuális nyomtatási árlistánkat ITT találja.
 
Ügyintézés
Amennyiben elakadna valamilyen ügyével kapcsolatban, segítünk önnek kiigazodni a jogszabályok kuszaságában is.
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Ha úgy érzi, hogy valamelyik szolgáltatásunkra szüksége van, árainkról szeretne érdeklődni, a kapcsolat menüponton keresztül elérhet minket!
 
Velencei irodánk:
2481 Velence, Meggyfasor 1.
Tel: 22/570-017
Fax: 22/570-018
e-vél: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Várpalotai irodánk:
8100 Várpalota, Kossuth u. 68. (fűrésztelep)
Tel: 88/474-292
Fax: 88/474-292
e-vél: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.