Tervezés ahogyan mi látjuk...

Az építkezés egyik legfontosabb része a tervezés, nehéz túlbecsülni a jelentőségét! Itt dől el az épület karaktere, stílusa, a funkciói, megvalósításának módja, stb.
A jól megtervezett épület nem saját magáról, hanem a használóiról szól:
- Szolgálja őket, és azokat a funkciókat, melyeket használói elvárnak.
- Feloldja a különböző funkciók közti konfliktusokat.
- Képes változni, átalakulni, megújulni, ahogy az élet és az igények változnak.

Óriási a tervező felelőssége tehát, hiszen egy nem megfelelően "működő" ház konfliktusok, problémák özönét zúdíthatja lakóira, akik miközben egymástól és a körülményektől szenvednek, eszükbe sem jut, hogy valójában mindannyian csak áldozatai egy elsietett döntésnek...
Sokkal többről van tehát szó annál, hogy "szép-e a ház?". Mindazonáltal, egy gondosan megtervezett épület a szerkezetével, formavilágával olyan megjelenést, kisugárzást kaphat, ami a forgalmi értékét, értékállóságát is nagymértékben növelheti. A terv elkészítése az építési költségvetésnek csak egy kis töredéke, de akár a duplájára is növelheti az elkészült épület forgalmi értékét!
Szakembereink nagy gyakorlattal rendelkeznek családi házak, üzemépületek, kereskedelmi épületek, sportlétesítmények tervezésében egyaránt. Az Ön igényeit megismerve segítenek az ötletek kidolgozásában, pontosításában, végleges formába öntésében, hogy Ön pontosan azt kapja, ami az igényeinek legjobban megfelel.

Generálkivitelezés ahogy mi látjuk...

Az épület megjelenése már a terv elkészültével eldőlt, noha még "egy kapavágás" sem történt. De az álmok, a tervek a kivitelezés összehangolt folyamata során "manifesztálódnak", öltenek testet, és a legszebb elképzelések is csak annyit érnek, amilyen végül is a megvalósulásuk minősége.

Az építkezés legköltségigényesebb része a kivitelezés, éppen ezért a legtöbb dilemma, mérlegelés, kompromisszum is e fázishoz kötődik: a beépített anyagok minősége és ára, az alkalmazott technológiák, technikai megoldások, a ráfordított idő, a kivitelező szakemberek és építésvezetők felkészültsége, gyakorlata, mind-mind olyan kérdés, mely döntően befolyásolja az összköltséget és az épület minőségét.

Számunkra a két legfontosabb kulcsszó: a szakértelem és a költséghatékonyság.

Költséghatékonyság, hogy a rendelkezésre álló keretből az elérhető legjobb minőség jöhessen létre.
Szakértelem, hogy a költséghatékonyság ne csak írott szó maradjon, hogy optimális döntések születhessenek, hogy ne csak a beépített anyagokban, hanem a beépítés minőségében is bízni lehessen, hiszen az épületek nemcsak néhány évre készülnek...
Számunkra nem az a cél, hogy egy-egy építkezésből a lehető legnagyobb haszonnal ugorhassunk ki, mi ugyanis hosszú távon gondolkozunk: A legnagyobb, legjobb üzlet és reklám a megelégedett Építtető, akivel hosszú távon fent marad a jó kapcsolat és aki minden jó ismerősének átadja saját tapasztalatait cégünk munkájával kapcsolatban. Bízunk benne, hogy hamarosan Ön is közéjük fog tartozni!