e-építési napló     e-naplo logo

Tudta-e hogy kötelező?                                           

Az építőipari kivitelezési tevékenységről szóló 191/2009 (IX.15.) Korm. rendelet szerint az építési naplót 2013. október 1-je után induló építőipari kivitelezések esetében elektronikusan kell vezetni, minden olyan építkezésen, mely:

-          építésügyi hatósági engedélyhez kötött
-          tudomásulvételi eljáráshoz kötött
-          a Kbt. hatálya alá tartozó építőipari kivitelezési tevékenység

Tudja-e hogy önnek kell elindítania?

Az e-építési naplót minden esetben a megrendelőnek keman-headachell elindítania, és megnyitnia. Kitöltenie az összes építményre vonatkozó adatot, és meghívni a kivitelezőt, regisztrációs kódot generáltatni számára. A kivitelezőnek ezután ezt vissza kell igazolnia, majd ő és ön együtt jogosultak az építési napló vezetésére, külön-külön kóddal, majd kötelesek alnaplókat nyitni, a műszaki ellenőrnek szintén kódot generálni, a felelős műszaki vezetőknek szintén, őket meghívni, vissza igazolni...

…soknak tűnik?
Ne fáradjon!

e naplo tablaKeresse fel irodánkat, és mi levesszük az adminisztáció terheit az ön válláról. Egy helyen, együtt elvégezhetőek a naplóvezetés elindításával járó feladatok, minden szakág oldaláról. Gyakorlott szakembereink, játszva nyitják meg és töltik ki a naplót. Sem önnek, sem a kivitelezést végző szakembernek nem kell nap-mint nap internet kapcsolattal és az ÁNYK programmal bajlódnia.

 

Sőt!

Tudja ön milyen esetekben köteles műszaki ellenőrt fogadni? Ebben is segíthetünk!

Keresse munkatársainkat!